Previous
Next








ÜRÜNLERİMİZ
HIZLI MENÜ
HAKKIMIZDA

1 Şubat 2011 yılında Kocaoğlu Yapı olarak ticari faaliyetine başlayan Kocaoğlu Yapı Kurucusu Adnan KOCA, çeşitli inşaat firmalarında bir çok başarılı projeye imza atmıştır. İlk inşaatla tanışması 1975 yılında olmuştur.

Kendisine kısa zamanda kaliteli işler yapmayı prensip edinen Adnan KOCA 2011 yılında Kocaoğlu Yapı'yı kurmuş ve 2011 yılından 2015 yılına kadar işlerini Kocaoğlu Yapı ünvanlı şahıs şirketi ile devam ettirmiştir.

27 Mart 2015 tarihinde ise Konya Selçuk Üniversitesinden 2009 yılında mezun olan ve o tarihten itibaren işlerini yürüten, kısa zamanda başarılı projeler gerçekleştiren oğlu Abdullah KOCA'ya devretmiştir.  Abdullah KOCA 27 Mart 2015 yılında firmasını güncellemiş ve şahıs şirketi olmaktan çıkarak firmanın ünvanını Kocaoğlu İthalat İhracat Yapı Malzemeleri San. ve Tic. Ltd. Şti. olarak değiştirmiş ve o günden günümüze kadar şirketin yetkilisi Abdullah KOCA olmuştur.

Abdullah KOCA da babasının prensipleri doğrultusunda ilerleyerek kısa zamanda kaliteli işler gerçekleştirmiştir. Kocaoğlu Yapı firması yıllarında verdiği tecrübeye dayanarak, profesyonel ekip kadrosu ile kısa zamanda daha kaliteli işlere imza atarak yoluna devam etmektedir.